виж Количката е празна

Цена:

Едноцветни

Пластмасови чаши - зелено

1,50 лв.

Пластмасови чаши - циклама

1,50 лв.

Пластмасови чаши - жълто

1,50 лв.

Пластмасови чаши - червено

1,50 лв.

Пластмасови чаши - сини

1,50 лв.

Пластмасови чаши - розови

Нов
3,20 лв.

Пластмасови чаши - черни

Нов
3,20 лв.

Пластмасови чаши - червени

3,20 лв.

Пластмасови чаши - жълти

3,20 лв.

Пластмасови чаши 45 броя - зелени

3,00 лв.

Пластмасови чаши 45 броя - червени

3,00 лв.

Пластмасови чаши 45 броя - сини

3,00 лв.